Mustafa Yavuz Horloges: De beste sportmodellen

Mustafa Yavuz horloges apple watch

Mustafa Yavuz Horloges: De beste sportmodellen

Mustafa Yavuz Horloges begrijpt dat er een perfecte horloge is voor iedere gelegenheid. Wanneer je een solliciteert naar een technische functie, dan heb je natuurlijk je smartwatch om je pols! (Lees hier meer over op Mustafa Yavuz horloges: goede smartwatches) Op een gek feest draag je een simpele Armani, en tijdens een gym sessie? Juist. De aller beste sporthorloge voor de ultieme workout! Kom maar op met die gains!
Voor jou heb ik hier op Mustafa Yavuz horloges een paar goede sporthorloges op een rij gezet.

Mustafa Yavuz Horloges: De beste sportmodellen

Sociaal

Mustafa Yavuz horloges: Smartwatches 2016

Mustafa Yavuz Horloges Smartwatch

Mustafa Yavuz horloges: Een blik op smartwatches 2016

De gemiddelde gadget liefhebber zat vorige week woensdag aan zijn laptopscherm gekluisterd om de nieuwste ontwikkelingen van Apple aan te horen tijdens de Apple Keynote 2016. Uiteraard heb ik ook gekeken om de nieuwste Apple Watch series 2 te bekijken. Want daar moet ook iets over gezegd worden op Mustafa Yavuz Horloges.

Mustafa Yavuz horloges: Smartwatches 2016

Sociaal

Zomer horloges

Mustafa Yavuz Horloges - Mustafa Yavuz

De 5 coolste zomer horloges

Horloges zijn er in alle soorten en maten. In de winter zit je horloge vaak verstopt onder een dikke trui of onder je pak. Maar wanneer het warmer weer is, worden er weer vaker korte shirts gedragen, waardoor je horloge volledig zichtbaar is. Het is daarom wel zaak dat je horloge op en top in orde is! Lees hier mijn (Mustafa Yavuz) advies voor de meest stijlvolle horloges voor in de zomer!

Zomer horloges

Sociaal

Horloges Schoonmaken

Mustafa Yavuz Horloges

Horloge Schoonmaken; hoe doe je dat?

 

Horloges worden vaak dagelijks gebruikt en verliezen hun glans snel aan vuil en oliën uit de huid, lotions en andere producten. De banden van de horloges kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Het makkelijkste is om te beginnen met de band van het horloge te verwijderen. Door een regelmatige reiniging wordt het vuil tot een minimum beperkt en kunnen eventuele ongewenste geurtjes voorkomen worden.

Horloges Schoonmaken

Sociaal